Omvendt

 

 

Omvendtmærket

er et forløbsmærke, hvor alt foregår OMVENDT

I kender sikker alle reglerne bedre end vi gør.

Men vi har været så heldige at modtage følgende beskrivelse på et OMVENDT forløb

 

"Vi var vågen om natten og sov om dagen (dog afbrudt af ”natløb”). Startede ”vores dag” (kl. 16.00) med både morgengymnastik og morgenbad (den ene morgen i svømmehallen, den anden under havevanderen).

Spiste morgenmad sidst på eftermiddagen / først på aftenen og aftensmad sidst på natten / først på morgenen. Byttede om på vores normale formiddagsfrugt og vores eftermiddagskage.

Afholdt lejrbål med snobrød, skumfiduser og hygge lige før vi gik i seng sidst på natten / først på morgenen.

 

Planlægning af turen var en udfordring og vi var nødt til at planlægge helt ned i detaljer / på klokkeslæt for at styre, hvornår vi skulle sove, spise, stå op og lave natløb .

Vi lavede turen som en minisommerlejr (fra søndag morgen til onsdag middag), ”det omvendte” varede i to fulde døgn – resten af turen brugte vi på at vende døgnet frem og tilbage ?

 

En ret hård tur for både børn og ledere og alle havde brug for at sove ud, da vi kom hjem, men samtidig en rigtig sjov tur.

Nat aktiviteterne skal være spændende for at holde spejderne i gang…vi spillede bl.a. ildbowling og legede med ildkugler, havde mørkerundbold

(lyskegler i hjørnerne, selvlysende bolde og refleksveste) og spillede krolf (pindene var beklædt med refleksbånd og kuglerne malet med selvlysende maling).

 

Natløbet – som jo foregår om dagen gav også udfordringer, for det var ikke nemt at falde i søvn igen efter løbet,

dels var det varmt og dels var det jo lyst (natløbet var jo godt middag / eftermiddag ”normal” tid).

Rosa Kjær Jørgensen

 Gruppeleder i Vonge-Kollemorten Gruppe"

 

reh tekræm tdnevmO litseB

 

Du kan bestille Omvendt mærket her